2013年2月4日星期一

Ugg Classic Cardy støvler svart 5819 nesten kvinner vil bli som

Han var virkelig rasende, grep henne, åpne bak døren, og skyv henne ut.uggs, Plukk opp klær spredt på gulvet sammen kaste utenfor, "roll, gå deg bort ..."Døren smalt, huset plutselig stille, bøyde han Qufu tabellen oppkast, bryr seg ikke om utenfor bevegelsen synes svakt høre ropet kvinne skriking, og snart er det ingen lyd.

Far var rasende forferdelig, han har en gjengjeldelse lykkes Coolpoint, men noen frykt, men uggs på nett neste øyeblikk å fortelle fra sin fars munn, men plutselig beordrer ham til å kondensere hele kroppen, akkurat som et fall i isen helvete.Ham som lider lyn, opphold på stedet, ta tak i bunnen av mitt hjerte tom, bare når du ser faren slått uforstående før åpning, "Nei, jeg gjør ikke det ... vi ikke ..."

Far til ham som fanger generelt ser etter dagen ordnet alt for å sende noen for å eskortere ham til å vike med båt å reise utenlands. Oppkalt å studere, men ugg virkeligheten han dette vanhelliger lintel den unfilial sønn langt eksil.Malingering ham på vei, mens attendants ikke er forberedt på å flykte fra forandret hans navn til å flykte i den nordlige nærhet og, etter mer enn når de kom tilbake til Peking. At kvinnen heter Nian Joe og det har ingen lyd, bare hørt Hove folk ofte sykdom behov for sykestue har allerede blitt sendt bort ...... tenke frykt er og han er sendt til ukjent sted å gå cheap ugg boots.

http://www.uggsaustralianorgez.com/

没有评论:

发表评论