2014年4月14日星期一

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp nike uocg

ray ban zonnebril Vóór de Luo Yongsheng zijn hoofd in gedachten, denk aan alle dingen die zijn oude Sheng broer heeft gedaan. Maar nu, Hij Lin harten van de golven, ray ban zonnebrillen gaan nadenken Luo Yongsheng hun leven, op het einde is het de moeite waard. Vanmiddag, Shen Bin, die een heel mooi had, werd het werk ray ban zonnebrillen het spelen van computerspelletjes. Echter, de afdeling Culturele Zaken en het District Commissie voor Discipline Inspectie en het District triades Stad procuraat drie eenheden, bijna dezelfde tijd de stad kreeg een dringende koerier. Binnen een gedetailleerd verslag van het District afdeling Culturele Zaken misstanden bij de voorbereiding inspecteurs Shen Bin.

Urban Discipline onmiddellijk opzetten van een onderzoeksteam, onder leiding van adjunct-secretaris Maguang Chang, RC bereiden een uitgebreid onderzoek onder iets. Op hetzelfde moment, om het te doen is om te beginnen te raken Shen Bin illegaal onderzoek, als er een feitelijke basis voor de uitvoering van de arrestatie proces onmiddellijk. Li Feng zat in een coffeeshop, gewoon om te geven twee verschillende mensen stapten uit de telefoon. Een District Public Security Bureau adjunct-directeur van het Bureau van het raken van Tao, een ander, is hoofd van de recherche van het Openbaar Ministerie District. Dit duo is ray ban wayfarer college klasgenoten, zeer nauwe relatie.

Li Feng werd Bureau kaders ochtend afgewerkt, kwam terug glimlachen, zet men in het kantoor deur gesloten houden. Shen Bin opgewonden zitten keek naar de twee groepen in het kantoor vandaag, morgen, Tuurlijk, South City dagelijks in de meest belangrijke positie, de organisatie publiceerde een moedige minister verschuldigd. Shen Bin nemen van een kijkje, de krant bijna bleek verrot, niet eens de naam van de bovenstaande ray ban zonnebrillen verlamming noemen, alleen woorden een ' bepaalde mensen ' worden vervangen, gas Shen nike Bin, de schriftelijke verslagen die jongen vloek vijf minuten.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论