2014年1月19日星期日

http://www.multicam-systems.com/download/ cheap nike shoes www.trisect.dkwp-includesnike.php nike ro

Ryukyu konger og kanoniseret af hyldest,nike free run, og derefter Kina at etablere tættere diplomatiske og handelsmæssige forbindelser, men også af kinesisk kultur fra de hyppige handel proces, navnlig dem, der berøres af taiwanske folk ( Quanzhou, cheap nike shoes Putian, Taiwan ) og Fuzhou skikke vaner påvirket. Oprindeligt Ryukyu Kongerige. Ryukyu bue eller geografisk begreb, Ryukyu Circle område, Okinawa er nu langt større rækkevidde. Og ensomt Ryukyu øerne, spredt fra syd til nord hav 1000 km, der dækker et areal endnu større end Japans Honshu.

Ifølge den sydligste ø af øen mellem bølgerne, nike air max 90 breddegrad end Taipei også Syd. 1879 ( Meiji 12) Den japanske regering implementeret amtet affald blæser til at tvinge gennemførelsen af ​​Ryukyus i Okinawa straf, Ryukyu i to : Northern Territories i Japan, Okinawa Prefecture syd for det område af Qing-dynastiet, og forsøgte at blive ved at trykke Kina indrømmer. Ryukyu blev sendt udsendinge til Qing Wang Shangtai gråd, indlæg Qing beskyttelse afhængigheder. Kinesisk og japansk på Okinawa problem at indlede forhandlinger, Kina foreslog Ryukyu øerne er opdelt i tre dele: tæt på den japanske retning Amami O Shima japansk territorium, Ryukyu Island og nærliggende øer som et selvstændigt Ryukyu Kingdom findes, og i syd den første ø skærgård er som Kinas territorium.

Her det faktiske resultat er : Som en del af ministerens anmodning til Qing retten til at opretholde og Okinawa,nike danmark, altid Qing domstol har ikke underskrevet aftale med Japan, som aldrig indrømmet, at Japan har suverænitet over Ryukyus. September 1880, Kinas sidste kompromis i forhandlingerne, udviklet et " Ryukyu specifikt om udkastet ", på den måde foreslået af Japans Ryukyu opdelt i to sunglasses online dele., Qing kejser nægtede at acceptere denne traktat, og angiver de kinesiske repræsentanter til at fortsætte konsultationerne med Japan. Japan har blankt afvist at forhandle brud.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论